Popular Post

Posted by : Unknown Monday, November 10, 2014



الاكل المحلي في ايطاليا
مثل البطاطا والطماطم والفلفل والذرة والكاكاو. ولم تظهر هذه المكتشفات الغذائية ضمن أطباق المطبخ الإيطالي بصورة بارزة حتى القرن الثامن عشر الميلادي. كما أن الباستا الإيطالية الشهيرة كما يشاع وصلتهم من الصين مع الرحالة الإيطالي ماركو بولوحين أحضر معه النودلز (المكرونة الإسباجتي) وطريقة صناعته من الطحين أو الأرز والماء
 
Such as potatoes, tomatoes, peppers, corn and cocoa. This food discoveries within the Italian cuisine did not appear prominently until the eighth century AD. Also famous as rumored and links from China with the Italian traveler Marco Polouhan Italian pasta noodles brought with him (spaghetti noodles) and the method of its manufacture of flour or rice and water.






Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © ايطاليا - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -